MY LOVER

:: Chaiyokk ::

Asalammualaikum..
lama sangat kan tak update blog..mana taknya asyik busy memanjang je..sejak kebelakangan nie bnyak sangat perkara nak kena buat..nak kena buat experiment lah..keja sekolah la..hafal untuk public speaking la..macam-macam lah..tension jugak kan jadi budak sekolah nie..tapi apa-apa pun tahun nie tahun akhir Dhaiya sekolah..tahun nie la nak kena usaha lebih sikit..budak nak SPM la katakan..tahun untuk berperang! Yeahhhh! haha..Kesimpulannya,semua benda kat dunia nie mmng susah nk dapat..melainkan kalau kita berusaha..Chaiyok-chaiyok :)





P/S: if you can dream it...you can do it!

:: Salam Aidiladha ::


says: Datang la rumah:)

:: Malam raya ::


cepatnya  ramadhan berlalu...tup tap tup tap dah nak masuk SYAWAL..masih tak terlewat lagi kan Dhaiya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR DAN BATIN..malam nie kan banyak Dhaiya dapat mesej ucapan hari raya..terima kasih ye kepada semua yang hantar mesej-mesej tu ..tak kira sama ada dalam facebook ke..twitter ke..atau handphone ke..terima kasih sangat-sangat..Love uols:)






p/s: perut kenyang makan kuih raya:)

:: Salam Ramadhan::

haipp korang..lama gila dhaiyah tak update blog kan..dah bersawang-sawang dah dhaiyah tengok..mana taknaa..buzy memanjang ja..sampaikan nak update pun tak ada masak..pejam..celik..pejam..celik..tup-tup dah masuk bulan ogos..dalam bulan ogos nie lah kita akan sambut dua perkara..first...HARI RAYA AIDILFITRI..second..HARI KEMERDEKAAN...dua-dua perayaan ini amat bermakna kepada semua orang..tambah-tambah pulak HARI RAYA AIDILFITRI jatuh pada sambutan hari kemerdekaan iaitu 31 ogos..wahh meriah nampak raya tahun nie...sebelum tu dhaiyah nak ucapkan salam ramadhan kepada semua blogger.. :)




P/S: selamat berpuasa

::Selamat Hari Bapa::

ASALAMMUALAIKUM semua...
Selamat hari bapa kepada insan yang bergelar bapa..Hargailah bapa anda sementara masih ada..Bahagiakanlah mereka sebahagia yang mampu yaa..Untuk abah tersayang....
selamat hari bapa,abah...Dhaiya doakan abah aman di sana..Dhaiyah akan berusaha untuk menjadi anak yang baik untuk abah dan ibu..Mudah-mudahan:)








p/s:you're my everything